CANUSA kalenderen

Møder og arrangementer

Spisning og foredrag

Fredag den 26. januar kl. 18.30

Spisning og foredrag
Vissenbjerg Samlingshus, Vestergade 8, 5492 Vissenbjerg
Tilmelding på mail til post@canusa.dktlf./SMS: 4243 7347 (senest 20. januar)
Pris kr. 100 kr. for medlemmer og 125 kr. for ikke medlemmer

Kl. 18.30: Middag
Kl. 19.30:Efter middagen foredrag v. Mette og Jørgen Svenstrup:  Rejsen til Verdens Ende En levende billedfortælling med kulturelle højdepunkter og vilde, udfordrende naturoplevelser på en 50.000 km lang rejse gennem nogle af verdens mest øde egne i Nord- og Sydamerika.

I sommeren 2017 kørte vi igen på eventyr i den nu 27 år gamle folkevogn, der 10 år tidligere bragte os jorden rundt sammen med vores 3 døtre. Denne gang er rejsen alene og ikke jorden rundt, men til verdens ende – fra Halifax, New Foundland og øde Labrador i Canada til endnu mere øde Ushuaia i Patagonien i det sydligste Argentina.

Foredraget er en ærlig beretning om at rejse alene og længe væk fra sine børn og børnebørn, om at klare sig som rejsende med et fattigt spansk og uventede udfordringer i en gammel bil, der puster i den tynde luft. Men også om glæden ved tosomheden, livet, eventyret og de vildeste naturoplevelser bl.a. sammen med slægtninge i vores amerikanske familie, som blev skabt da Jørgens Bedstemors bror udvandrede til Amerika starten af 1900tallet. 

Generalforsamling

Lørdag den 16. marts kl. 12.30 – 16.00

Strib Fritids- og aktivitetscenter, Ny Billeshavevej 1-3

Årsmøde med generalforsamling og foredrag

Kl. 12.30 Frokost

Kl. 13.30 Generalforsamling ifølge vedtægterne:

  1. Valg af dirigent
  2. Valg af stemmetællere
  3. Bestyrelsens beretning
  4. Regnskab
  5. Budget, herunder fastsættelse af kontingent
  6. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleant

På valg er bestyrelsesmedlemmerne Ole Poulsen, Svend Erik Rasmussen og Anders Friis Knudsen samt suppleant Søren Svane Larsen

  1. Valg af revisor og suppleant
  2. Indkomne forslag
  3. Eventuelt

Hvert medlem/husstand der ikke er i kontingentrestance, er berettiget til at deltage i generalforsamlingen og kan der afgive én stemme.

Kl 14.30 – 16.00 Foredrag v. Christian Friis: Californien og den amerikanske drøm.

CURIOUS

CANUSA udgiver 3-4 gange årligt magasinet Curious. 

Har du rejsetips, rejseoplevelser eller kan du skrive en artikel om et besøg i Canada eller USA hører Curious’ redaktion gerne fra dig – send os en mail på post(at)canusa.dk