Om CANUSA

Bestyrelse

CANUSA har ikke noget sekretariat. Der er ikke nogen fast træffetid, men sender du os en SMS på tlf. 4243 7347 eller lægger en besked vender vi tilbage. 

Du er også altid velkommen til at sende os en mail på post @ canusa.dk

Formand: Anton Petersen
Næstformand: Ole S. Poulsen
Kasserer: Svend Erik Rasmussen
Sekretær: Anders Friis Knudsen
Bestyrelsesmedlem: Torben Hvass
Suppleant: Søren Svane Larsen

Venskabsfonden

CANUSAs venskabsfond giver tilskud til studieophold i USA og Canada, støtter bogudgivelser med mindre beløb og har også støttet kulturel udveksling f.eks. et tilskud en canadisk spejdergruppes deltagelse i Spejdernes Lejr 2022 eller besøg af en duo fra Cape Breton, Nova Scotia.

Ansøgninger til fonden stiles til bestyrelsen og kan sendes pr. mail på post@canusa.dk

Kommende arrangementer

Fredag den 6. oktober kl. 18.30: Mad  & Film i Aarup Bio. Nærmere om film følger her på siden, ligesom aftenens film vil være omtalt i et kommende nummer af Curious

Torsdag den 23. november kl. 18.00 indbydes til Thanksgiving Dinner i Vissenbjerg Samlingshus. Nærmere om arrangementet senere. 

Andre medlemstilbud

Sulelængen i Magtenbølle havde i 2022 besøg af en canadisk folkemusik duo: Irish Millie og hendes far. Igen i år holdes et arrangement, der kan være af interesse for CANUSAs medlemmer:
Søndag den 16. juli kl. 15: Søndagsmatiné med kaffe og kage.  Simon Kempston  (Skotland) & Don Bartlett  (Canada) underholder. De to eminente guitarister (Simon Kempston også med egne tekster) besøgte Sulelængen i juli 2019. Nu er de tilbage! Læs mere hér

Yukon/Alaska kør-selv rundrejse med rejseleder Mads Krøyer

Afrejsedag i perioden 10-20. juni 2024. Endelig afrejsedag kendes i august 2023.

17 dages rundrejse. Udførligt program findes her. 

Forud for ankomst Whitehorse arrangeres en overnatning i Vancouver, hvis flytider gør det umuligt at nå frem på første dag.

Blandt rejsens højdepunkter kan nævnes: Whitehorse, Kluane National Park, Beaver Creek, Wrangel St. Elias National Park, 6 timers færgeoverfart fra Valdez til Whittier, Denali National Park, Fairbanks og Dawson.

Turen køres i lejebiler (7 passagerers SUV).

Vi kører omkring 3200 km på hele turen.

CIRKAPRIS. Endelig pris kendes først august 2023

Ved 10 deltagere                                                         kr. 61.995,-

Ved 14 deltagere                                                         kr. 56.995,-

Pris er baseret på 2 personer i et dobbeltværelse. Enkeltværelsestillæg = kr. 10.500,- Pris er inklusive flybillet, billeje, brændstof, alle hoteller inkl. morgenmad.

Bliver der ikke behov for hotel i Vancouver på udrejsen, fratrækkes kr 1.000,-/deltager.

Chaufførjobbet berettiger til kompensation svarende til ca. kr. 4000,-. Afhængig af antallet af deltagere er der behov for 2-4 chauffører. Chaufførjobbet kan IKKE deles mellem eksempelvis mand/kone eller flere personer i bilen.

Der tages forbehold for udsving i priser for flybrændstof, afgifter og valutakurser.

Ikke inklusiv i pris Rejseforsikring og afbestillingsforsikring Gletsjervandring
Frokost og aftensmad